skip to Main Content

ЗАПТИВКИ ЗА ХИДРАУЛИКА И ПНЕВМАТИКА

Од програмата на Freudenberg Sealing Technologies ( Simrit-Merkel i Dichtomatik ) имаме на залиха голем број за заптивки за хидраулика и пневматика, заптивни сетови, бришачи, водечки прстени и водечки траки.

Хидраулични заптивки:

 • Заптивки за клип
 • Заптивки за клипњача
 • Заптивки со симетричен профил
 • Бришачи
 • Водечки елементи
 • Статички заптивки
 • Ротоматик

Пневматски заптивки:

 • Заптивки за клип
 • Заптивки за клипљача
 • Пригушни елементи
 • Водечки елементи

Погледнете ја МФ Сеалс брошурата за Заптивки

Freudenberg Sealing Technologies Fluid Power каталог

Back To Top